Engin KURT - MÜDÜR

1970 yılında Giresun-Eynesil’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Giresun-Tirebolu’da tamamladı.1992 yılında Elazığ Fırat Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitirdi. 1993 yılında Sivas İmranlı YİBO ’da Türkçe Öğretmeni olarak meslek hayatına başladı. 1993-2006 yılları arasında Sivas-Kayseri-Trabzon-Mersin ve İstanbul’da Ortaöğretim düzeyindeki çeşitli okullarda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği görevlerinde bulundu. 1995-1996 yılları arasında Yedek Subay olarak askerlik görevini Şırnak ilinde tamamladı. 2006 yılında İstanbul Kartal Borsa İstanbul Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Müdür Yardımcısı olarak yöneticilik görevine başladı.2010 yılında Giresun Görele Nihat Gürel Anadolu Öğretmen Lisesi, Görele Nihat Gürel Fen Lisesi, Görele Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nda okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. Halen Giresun Mesleki Eğitim Merkezi´nde kurum müdür  olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.