Giresun Mesleki Eğitim Merkezi

Vizyon: Çağın gereklerine uygun ara teknik eleman yetiştirmede, bölgesinde ve ülkesinde en saygın ve tercih edilen Kurum olmak.

Misyon: Çağın gereklerine uygun nitelikte, günün teknolojilerini kullanan, mesleki bilgi ve beceriye sahip, meslek ahlakını ilke edinmiş, ara teknik eleman yetiştirmektir.

Başarılar: 1. 2007-2008 öğretim yılında ´Proje Tabanlı Beceri Yarışması´nda il birinciliği ve bölge dördüncülüğü, 2. 2008-2009 öğretim yılında ´Proje Tabanlı Beceri Yarışması´nda il birinciliği ve bölge altıncılığı.

Saatler: 08.10-17.00
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ projesi kapsamında 2018 yılında; "Karadenizli Gençler Meslekte Yenilikçilik İçin Avrupa Stajında" projesi ile Almanya, Letonya ve Macaristan ülkelerinde 21 çırak öğrencimiz 3 hafta staj yapmıştır.

Telefon - 0454 2256633

WEB - https://giresunmesem.meb.k12.tr

Adres - ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MAH. ESMA SERHAT HANIM CAD. GİRESUN MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ BLOK NO 2 MERKEZ / GİRESUN

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Giresun Büyük Sanayi Sitesi ile Organize Sanayi Bölgesi´nin arasında bulunmaktadır.

Ulaşım Şehir Merkezinden Valilik binasının arkasından kalkan şehir içi "ORGANİZE SANAYİ" Dolmuşları ile ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir Merkezine 7 Km